Kraftia SEE

+381 (011) 402-49-80

AEVUM PET CARE

Crafted food sa premium potpisom

Glavna delatnost Aevum Pet Care kompanije je distribucija vrhunske hrane i suplemenata za pse i mačke. Kroz svoju široku prodajnu mrežu pokrivamo sve specijalizovane objekte na teritoriji Srbije, Crne Gore, BIH i Makedonije.
Naša filozofija je da do vaših ljubimaca stignu proizvodi najvišeg kvaliteta, a da pri tome poštujemo ekološke principe i doprinosimo očuvanju životne sredine.

Distribucija je veoma važan proces svih velikih brendova i zato stremimo da proizvode iz našeg portfolia na tržištu predstavimo na najbolji način i obezbedimo dostupnost kupcima.
Aevum Pet Care kompanija iza sebe ima tradiciju u poslovanju i doslednost u kvalitetu. Naša vizija je jednostavna – mi realizujemo. Uspešno sarađujemo sa brendovima i postavljamo osnov za novi i moderni distributivni servis.

Naša misija je da obezbedimo najlakši put od proizvođača do potrošača i na taj način poboljšamo kvalitet života ljudi na tržištima na kojima poslujemo. Iskustvom, znanjem i radom nastojimo da ostvarimo maksimalnu pokrivenost prodajnih kanala i objekata.
Veliki i uspešni brendovi zavise od uspešne distribucije i zbog toga je dobra pokrivenost tržišta, doslednost i kvalitet usluge ono što nas izdvaja od konkurencije.
Aevum Pet Care je vaš siguran partner na tržištu i putu do potrošača.