Kraftia SEE

+381 (011) 402-49-80

Vesti

PARTNERSTVO KLUB-A A I SUPER KARTICE

sep , 28
PARTNERSTVO KLUB-A A I SUPER KARTICE

Potrošači agro proizvoda, dobili su nove mogućnosti kroz partnerstvo Kluba A i Super Kartice, sklopljeno u vanrednom stanju, sa idejom da se poljoprivrednicima pomogne u otežanim uslovima rada. Ova fuzija ponuda dve kompanije omogućuje niz pogodnosti prilikom kupovine agro proizvoda u poljoprivrednim apotekama Kluba A.

Pokazivanjem kartice prodavcu, pri kupovini određenih proizvoda, koji će kompjuterskom autorizacijom to odobriti, poljoprivrednicma će biti omogućen popust od 15% na maloprodajne cene sezonskih artikala.

Povezivanje Kluba A sa najprepoznatljivijim lojaliti programom u Srbiji, već danas obezbeđuje popuste prilikom kupovine semena kukuruza AS HIBRIDI 603 i 5M11, a kasnije i niza proizvoda koji prate sezonu radova. Takođe, obezbediće i pogodnosti za proizvode drugih kompanija, od kojih zavisi poljoprivredna proizvodnja.

Drugim rečima, time što su vlasnici Super Kartice i aktivno ostvaruju svoje pogodnosti kupovinom sezonski usklađenih proizvoda u poljoprivrednim apotekama Klub-a A, poljoprivrednici postaju i deo sistema kompanije Super Kartica, pa će im ubuduće biti ponuđene pogodnosti i za druge proizvode poput goriva, osiguranja i kreditiranja.

Više informacija o pogodnostima pročitajte ovde: https://www.kluba.rs/nove-pogodnosti-za-poljoprivrednike