Kraftia SEE

+381 (011) 402-49-80

O nama

Biznis model za uspešno i održivo poslovanje

Kraftia SEE je švajcarsko – srpska kompanija, osnovana u Beogradu, sa glavnim ciljem: da se svakoj firmi koja hoće da uspe na tržištu to i omogući.

Kreirali smo novi model upravljanja, najsavremeniji biznis model, kako bismo značajno podigli standarde u poslovanju u vrlo značajnoj grani, poljoprivredi, kao i u svim srodnim industrijama.

Kraftia SEE trenutno upravlja sa: Klub A, Integra Agro, Net Agro, Aevum Pet Care, Aevum Health Care.

Rešenje uvek postoji – jer ako ga nema, mi ga kreiramo.

Bilo je jako bitno naći biznis rešenje koje bi omogućilo efikasnije poslovanje firmama i proizvođačima na srpskom poljoprivrednom tržištu. Prvenstveno, rešenje koje bi dovelo do primetne uštede vremena i resursa.

U tome smo i uspeli kroz integraciju različitih poslovnih mreža, sistema i usluga, bolju kontrolu troškova, stručno upravljanje poslovnom mrežom i savremen sistem distribucije.

Zato možemo, čak i u vremenu brzih i neprestanih promena, da svim našim klijentima obezbedimo maksimalan rezultat u okviru celokupnog poslovanja.

I nećemo stati dok sve kompanije koje vodimo ne pozicioniramo kao primarno mesto snabdevanja.

Uspeh nije slučajnost. Uspeh je posvećenost, energija, hrabrost.

Sa strašću stvaramo kompanije koje unapređuju društvo u kojem živimo i radimo.

Zato smo, ne samo kod klijenata, već i partnera i zaposlenih, postali prepoznatljivi po:

  • izvrsnosti koja nas uvek čini najboljim rešenjem
  • inovativnosti pomoću koje menjamo tržište
  • integritetu koji je duboko usađen u sve što radimo
  • večitoj težnji ka najvećim dostignućima.

Oblasti poslovanja

Poljoprivreda

Obzirom da je poljoprivreda vrlo važan sektor, celokupno znanje i umeće naših agro stručnjaka, kao i čitav sistem optimizacije poslovanja, usmereni su u pravcu nezaustavljivog razvoja naše 2 kompanije – Integra Agro i Klub A. Kraftia SEE je aktivno uključen u sve procese finansiranja, trgovine, kao i pružanja kompletne stručne pomoći i podrške.

Health program

Zaštitu i brigu o javnom zdravlju! Bavimo se razvojem i distribucijom proizvoda za suzbijanje štetnih glodara i insekata što doprinosi održavanju zdrave i sigurne okoline. Naša glavna delatnost su preparati za suzbijanje i kontrolu različitih vrsta insekata i glodara, u domaćinstvima, javnim objektima, objektima javnog zdravlja, industrijskim objektima (podrumi, garaže, skladišta gotovih upakovanih proizvoda), farmama.

Briga o kućnim ljubimcima

Aevum Pet Care je koncept kvalitetnog života – i za kućne ljubimce i za vlasnike. Ne želimo za ljubimce serijsku hranu, standardnu brigu i obične proizvode. Zato što zaslužuju mnogo više, Aevum Pet Care je tu da im pruži premium hranu, najbolju vetrinarsku brigu i urbane lifestyle proizvode i usluge.

Tržišta na kojima smo prisutni

Kontaktirajte nas

kontakt
+381 (011) 402-49-80
office@kraftiasee.com
Stopićeva 8,
11070 Novi Beograd
Hvala vam!. Vaša poruka je uspešno poslata...
We're sorry, but something went wrong